19 Mart 2018 Pazartesi









DURU ÖNHON KEMAN RESİTALİ




(ÜCRETSİZ ETKİNLİK)
2006 yılında İstanbul’da doğdu. 6 yaşında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarıyarı zamanlı müzik bölümü yuva sınıfına kabul edildi. Şu anda MSGSÜ Devlet Konservatuarı yarı zamanlı keman bölümünde Doç. Nilay Sancar ile eğitimine devam etmekte, Prof. Daniya Kainova ile repertuar çalışmaları yapmaktadır. Cihat Aşkın, Dora Schwarzberg, ItzhakRashkovsky, Ani Schnarch, Igor Tkatchuk, Mincho Minchev, Lutsia Ibraghimova’nın ustalık sınıflarına katılmıştır.
Kazandığı başarılar;
- 2015Sırbistan Müzik Pedagogları Uluslararası Internet Müzik Yarışması keman kendi yaş kategorisinde 1.cilik ödülü
- 2015 Bulgaristan 40.cı Nedjalka Simeonova Uluslararası Keman Yarışması 13 yaş altı kategorisinde 3.cülük ödülü
- 2016 İtalya 7.ciPremio Crescendo Uluslararası Müzik Yarışması 12 yaş altı kategorisinde 2.cilik ödülü
- 2016 Ukrayna 14. Individualis Uluslararası Internet Müzik Yarışması kendi kategorisinde 2.cilik ödülü
- 2017 İzmir Devlet Senfoni Orkestrası genç solist seçmelerini kazandı ve Şef Cem-i Can Deliorman yönetimindeki orkestrayla Adnan Saygun Sanat Merkezinde De Beriot 9 No’lu keman konçertosunu çaldı.
- 2017 İtalya 27.ci Uluslararası Barletta Müzik Yarışmasında kendi kategorisinde 1.ci lik ve özel virtüöz ödülü
- 2017 Dora Schwarzberg Academy ustalık sınıfına kabul edildi.
- 2017-2018 Sezonu İş Sanatta Parlayan Yıldızlar seçmelerini kazandı.

Ücretsiz Etkinlik olması nedeniyle (216) 336 70 40 numaralı telefondan veya info@arsuguzelsanatlar.com adresine e-mail göndererek rezervasyon yaptırılması gerekmektedir.





NAZ İREM TÜRKMEN KEMAN RESİTALİ


(ÜCRETSİZ ETKİNLİK)


Naz İrem TÜRKMEN 14 Temmuz 2006 yılında Istanbul da doğdu. Keman eğitimine Istanbul Devlet Konservatuarında 7 yaşındayken Aslı Erdal ile başladı.
Istanbul Klasik Keyifler, Istanbul PERA Müzik Festivali, Bursa Müzik Festivali, Avusturya’da bulunan Zell an der Pram müzik merkezi, BILSEM, Dusseldorf Palais Wittgenstein, Ankara Mozarthaus, Salzburg Mozarteum da konser verdi. Varna da Mincho Minchev ile yaptığı master class sonunda, Varna da konser vermek üzere davet aldı. 
Kazandığı Yarışmalar:
- 2016 yılında Sırbistan Müzik Pedagogları tarafından düzenlenen Uluslararası Internet Music Yarışması’ nda 1. lik ödülü aldı.
- 2016 yılında Salzburg da Grand Prize Virtuose Yarışması’ nda 1. lik ödülü aldı.
- 2016 yılında 14. Uluslararası Bağımsız Müzik Yarışması "Individualis" 'te keman dalında Ukrayna’ da 1. lik ödülü aldı.
- 2017 Nisan ayında Almanya da Anton Rubinstein keman yarışmasında en iyi Barok sonat yorumu ödülünü aldı. 
- 2017 yılında Bulgaristan Haskova da düzenlenmiş 42. Nedjalka Simeonava keman yarışmasında 2. oldu. 
- 2017 yılında Belçika da düzenlenmiş International Arthur Grumiaux Competition keman yarışmasında 3. oldu. 
- 2017 de Bulgaristan Albena da düzenlenen V. Uluslararası “Heirs of Orpheues” Müzik yarışmasında 1. oldu. 
- İş Sanat Parlayan Yıldızlar seçmelerinde başarılı olarak, Parlayan Yıldızlar serisinde konser vermek üzere davet aldı.
Dania Kainova, Mincho Minchev, Yossif Radionov, Kirill Troussev ile kurs çalışmaları yaptı.
Naz İrem TÜRKMEN Istanbul Devlet Konservatuarında Prof. Dr. Ceyda Uzgören ile eğitimine devam etmektedir. Aynı zamanda Istanbul Bilim ve Sanat Merkezi müzik bölümü öğrencisidir.


Konser ücretisiz olup, rezarvasyon ve detaylı bilgi için Arsu Güzel Sanatlar Akademisi (216) 336 70 40’ den ulaşabilirsiniz.





İSTANBUL COMPOSERS COLLECTİVE



(ÜCRETSİZ ETKİNLİK)


İSTANBUL COMPOSERS COLLECTİVE
İstanbul Composers Collective, 2017 yılında Türkiye’nin dört genç kuşak bestecisi Onur Dülger, Mehmet Ali Uzunselvi, Mithatcan Öcal ve Uğurcan Öztekin tarafından kurulan, ağırlıklı olarak bestecilerden oluşup, kimi zaman farklı meslektaşlarının da katılımıyla genişleyebilen, faal bir doğaçlama ve icra topluluğudur.


Müzik dilini genellikle XX. yy’ın ikinci yarısından günümüze dayanarak biçimlendiren topluluğun en önemli özelliği; müzisyenlerin her birinin vurmalı, üflemeli, yaylı ve klavyeli çalgılardan, bilgisayar destekli elektronik kurulumlara kadar çok geniş bir çalgı ve ses yelpazesini, mümkün olduğunca yetkin ve yaratıcı bir biçimde kullanabilmesidir. Bu konsept ile ortaya çıkan çeşitlilik, çok renkli ve kendine özgü bir seyir meydana getirmekle beraber dinleyiciyi, geleneksel çalgıların alternatif sesleriyle kimlik kazanan sürprizli ve sürükleyici bir deneyime davet etmektedir.


ÖNEMLİ NOT:


Ücretsiz Etkinlik olması nedeniyle (216) 336 70 40 numaralı telefondan veya info@arsuguzelsanatlar.comadresine e-mail göndererek rezervasyon yaptırılması gerekmektedir

.


BERİL EREN PİYANO RESİTALİ 



DUENDE PİYANO ve ŞAN RESİTALİ




2016 yılında düzenlenen Leyla Gencer’i Anma Konseri’nde ilk kez aynı sahneyi paylaşan soprano Canan Özgür ve piyanist Beril Özyazıcı bu birlikteliklerini ‘Duende’ adı altında devam ettirmeye karar verdiler.

Duende, ‘bir sanat eserinin kişide yarattığı açıklanamaz fiziksel veya duygusal etki’, ‘yoğun bir duygu hali’, ‘ruhu olma’ anlamlarına gelir. Pek çok halk mitinde ‘peri’ anlamına gelen Duende’yi Federico Garcia Lorca ‘herkesin hissettiği fakat hiçbir filozofun açıklayamadığı gizemli güç, dünyanın ruhu, üretilen bir şeye karşı hissedilen tarifi olmayan, yepyeni duygular, bir mucizeye tanık olmanın vereceği ilahi coşku’ olarak ifade etmiştir. ‘Bütün sanat dalları duende sahibi olabilir, fakat müzik, dans ve şiir yaşayan bir beden tarafından canlandırıldığı için doğal olarak duende ile iç içedir’.

Nazım Hikmet Kültür Merkezi, Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi, Mozarthaus Sanat ve Konser Evi, Bezirhane-Argos in Cappadocia gibi konser salonlarında sahneye çıkan Duende, yurtiçi ve yurtdışında farklı konseptleriyle konserler vermeye devam etmektedir.


Bilet fiyatları yetişkin 30 TL öğrenci 20 TL’dir. Biletler Arsu Akademi vewww.biletix.com ‘dan temin edilebiliyor. Etkinlik hakkında detaylı bilgi için Arsu Güzel Sanatlar Akademisi (216) 336 70 40’ dan ulaşabilirsiniz.


   TRES ENSEMBLE



Tres Ensemble; konservatuarda müzik eğitimi almış, yaşamlarını halen klasik müzik sanatçısı olarak devam ettirmekte olan mezzosoprano Lerna Baloğlu Akbulut, gitarist Haluk Onat Akbulut ve piyanist Işıl Giray tarafından İstanbul'da kurulmuştur.
Alanlarında başarılı bu üç genç sanatçının kurduğu Tres Ensemble, klasik müzik eserlerinin; şan,piyano ve gitar üçlüsü olarak kendi uyarlamalarıyla bir araya getirildiği Türkiye'deki ilk grup olma özelliğini taşımakla birlikte, verdikleri konserlerle kısa zamanda klasik müziğin aranan gruplarından biri oldu.
Konser repertuarlarında solo enstrüman, vocal ve oda müziği eserlerini kendilerine has bir yorumla seslendiren grup, çeşitli konser konseptleri ile kendi çalışmalarını sergilemektedir.

Tres Ensemble’dan “Seçkiler” Projesi
Tres Ensemble bu kez “Seçkiler” projesi ile karşınızda. Klasik müziğin en tanınmış ve sevilen eserlerinden seçkiler sunan grubun repertuarında, ağırlıklı olarak romantik dönem bestecileri bulunmaktadır. Türk ezgilerinden seçkileri kendi yorumlarıyla seyirciye buluşturulduğu konserde, kimi zaman romantik, kimi zaman neşeli ezgilerin yer aldığı eserler; solo, duo ve trio şeklinde yorumlanacaktır.

Bilet fiyatları yetişkin 30 TL öğrenci 20 TL’dir. Biletler Arsu Akademi vewww.biletix.com ‘dan temin edilebiliyor. Etkinlik hakkında detaylı bilgi için Arsu Güzel Sanatlar Akademisi (216) 336 70 40’ dan ulaşabilirsiniz.




    METİN ÜLKÜ-ILGIN ÜLKÜ KEMAN ve PİYANO RESİTALİ








ILGIN ÜLKÜ, Keman
1993 yılında İstanbul'da doğan Ilgın Ülkü, ilk müzik çalışmalarını anne ve babası Arzu Temizer ve Metin Ükü ile yaptı.
Keman eğitimine 9 yaşında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda Prof. Nuri İyicil ve Prof. Pelin Halkacı Akın'ın öğrencisi olarak başladı.
2003 yılında ilk kez kurulan Borusan Çocuk Trio'sunda çaldı ayrıca Borusan konserleri kapsamında Solo konserler verdi.
2006 yılında şef Rengim Gökmen yönetimindeki Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrasına seçildi.
İleriki yıllarda Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın bazı konserlerinde ve Yıldızlar Topluluğu Orkestrası’nın konserlerinde yer aldı. 2009 yılında Polonya'da Konstanty Andrzej Kulka'nın keman, Ewa Kovar'ın oda müziği ustalık sınıfları katıldı. Kurs içerisinde kendi eserinin de yer aldığı konserler verdi. Aynı yıl İstanbul'da Cihat Aşkın ve Pierre Amoyal'in ustalık
sınıflarına katıldı. 2011'de Avusturya Kültür Ofisi'nden kazandığı bursla Salzburg Mozarteum Yaz Akademisi'de Dora Schwarzberg'in ustalık sınıfına katıldı ve kurs kapsamında
konser vermeye hak kazandı.
2012 yılında Ysaye Kuartet üyesi Y. Markovich ile oda müziği çalıştı. Aynı yıl Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi'nde A. Bielow, Ç. İyicil ve L. David’in Ustalık Sınıfı’na katıldı.
2013 yılında Sesin Yolculuğu konserinde eserlerinin ilk seslendirilişi yapıldı, Süreyya Operası’da gerçekleşen konserde kendi de eserlerinden birini yorumladı.
2015 yılında Georgsmarienhütte’de Katrin Scholz’un Ustalık Sınıfı’na aktif olarak katıldı.
Ilgın Ülkü, MSGSÜDK Gençlik Orkestrası, Camerata Saygun Oda Orkestrası, Kopuz Oda Orkestrası, Klassische Philarmonie Nordwest Orkestrası ve Kammerensemble Konsonanz ile solist olarak konserler verdi.
MSGSÜ Devlet Konservatuvarı'ndaki eğitimine 2010 yılından beri çift bölüm okuyarak devam etti. Kompozisyon çalışmalarını Prof. Özkan Manav ve Prof. Hasan Uçarsu ile yaptı.
2013-2014 öğrenim yılında Erasmus Programı kapsamında Hochschule für Musik Theater und Medien Hannover'de eğitim almaya hak kazandı. Andrej Bielow ve Prof. Krzysztof Wegrzyn ile çalıştı. Barok keman derslerini Anne Röhrig'den ve oda
müziği derslerini Nicholas Rimmer'dan aldı.
2014 Haziran ayında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Prof. Pelin Halkacı Akın’ın sınıfından mezun olan Ilgın Ülkü Master keman eğitimine 2014 Ekim ayından itibaren Hochschule für Künste Bremen’de Prof. Katrin Scholz’un sınıfında devam etmektedir. Master eğitimi süresince bugüne kadar çok sayıda oda müziği ve solo çalışmalar
gösteren Ilgın Ülkü Lions Club Ulusal keman yarışmasında Final için aday ikinci yarışmacı olarak gösterildi. Yine bu yıllar içerisinde Aşkın Ensemble üyesi ve solisti olarak seçildi.
Eğitimi 2015 Haziran ayında Kompozisyon Bölümü giriş sınavında başırılı olup çift bölüm okumak üzere Hfk Bremen’e kabul edilen Ilgın Ülkü daha sonra iki bölümün aynı anda okunamayacağı kuralından ötürü gelecek dönemden itibaren keman
eğitimiyle beraber kompozisyon eğitimini yan dal olarak sürdürecektir

METİN ÜLKÜ, Piyano
Metin Ülkü 1962 yılında Ankara'da doğdu. 1972 yılında İstanbul Devlet
Konservatuarı Piyano Bölümü’ne girdi. Selman Ada, Lale Önge, Gülsin
Onay’ın öğrencisi oldu. 1974-1979 yılları arası Fransız Kültür
Merkezi’ndeki Fransızca kurslarına devam etti ve Fransa Kültür
Bakanlığı onaylı “Alliance Française” diploması aldı. 1978'den itibaren
Kompozisyon Bölümü’nde Prof.Cengiz Tanç ile çalıştı. 1981 yılında
Konservatuar’ın Piyano Bölümü Yüksek Devresi’nden Prof. Judith
Uluğ’un öğrencisi olarak mezun oldu. Konservatuvar’daki öğrenimi
sırasında Fransa’nın Nice şehrindeki Yaz Akademisi’nde Jeanne-Marie
Darré ustalık sınıfına katıldı. 1982'de aldığı İsviçre bursu ile Cenevre'de
Yaz Kursu’nda Nikita Magalof ile çalıştı. Lozan Konservatuarı'na girerek
Brigitte Meyer'in öğrencisi oldu. Bu ülkedeki öğrenimi sırasında
Salzburg'a giderek 1983’de Mozarteum Müzik Akademisi'ndeki Yaz
Kursu'nda Prof. Carl Seemann ile çalıştı. Kasım 1984'te İstanbul'da
Sevda Cenap And Vakfı’nca düzenlenen 4. Müzik Yarışması'nda Piyano
Dalında Türk bestecisini en iyi yorumlayan piyanist ödülü ve 2.lik
ödülünü aldı. Aynı yıl Lozan Konservatuvarı'nın Virtuosité diplomasını
aldı. 1984-1985 yılları içinde Cenevre'de Eduardo Vercelli ile çalıştı.
1985 yılında İstanbul'a döndü, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet
Konservatuarı'nda hocası Prof.Judith Uluğ ile çalışarak Yüksek Lisans ve
Sanatta Yeterlik eğitimini tamamladı. Bu dönemde Prof. Filiz Ali
yürütücülüğünde Fransız Barok Müziği, Couperin ve Rameau hakkında
ve Prof. Judith Uluğ’un danışmanlığında Çeşitleme Biçimi başlıklı eser
metni çalışmalarını gerçekleştirmiştir. Bu dönemde, 1987’de M.S.G.S.Ü.
Devlet Konservatuvarı’nca düzenlenen Yaz Kursu’nda İdil Biret ile
çalıştı. Çeşitli çağdaş müzik konserlerinde çoğunlukla Türk bestecilerinin
eserlerini seslendirdi. Çoğu eserin ilk seslendirmelerini gerçekleştirdi.
2000 yılında, Arzu Temizer Ülkü ile Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda
çağdaş eserlerden oluşan iki-piyano resitali verdi. “Açık Radyo”da
“Ludus Tonalis” adında çağdaş piyano eserleri hakkında programlar
yaptı. Metin Ülkü Polonya, İsviçre, Kuveyt, İngiltere, Yunanistan ve
Kıbrıs’ta çeşitli solo piyano ve oda müziği konserleri gerçekleştirmiştir.
Çağdaş Türk Bestecileri’nin eserlerini ağırlıklı olarak seslendirdiği
konserlerini sürdürmekte ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi
Devlet Konservatuvarı'nda Profesör Öğretim Üyesi olarak çalışmalarına
devam etmektedir.
M.S.G.S.Ü. Devlet Konservatuvarı’nda Piyano Anasanat Dalı Bölüm
Başkanlığı ve Uluslararası İlişkiler koordinatörlüğü görevleri yapmış,
Ritmik ve Korrepetisyon Bölümü öğrencilerine Doğaçlama, Piyano
Bölümü öğrencilerine Piyanoda Armoni dersleri vermiştir. Ayrıca Piyano
Anasanat Dalı’ndaki çalgı ve Oda Müziği derslerinin yanı sıra Yüksek
Lisans ve Sanatta Yeterlik öğrencilerine Fransız Bestecileri Piyano
Müziği ve Bartok’un Piyano Müziği derslerini de vermektedir. Çok sayıda
Yüksek Lisans ve Sanatta Yeterlik öğrencisinin eser çalışması ve
tezlerinde danışmanlık görevi üstlenmiştir.
Metin Ülkü’nün CD çalışmaları sürmekte olup, Nazife Güran (Kalan), Üç
Çağdaş Türk Bestecisi (Kalan), İlhan Usmanbaş: Ölümsüz Deniz
Taşlarıydı (Yapı Kredi Yayınları, 1. Baskı CD eki), “İstanbul’dan Yeni
Müzik”, “Yolculuk”(Lilamüzik) başlıklı CD’lerde solo piano ve duo
kayıtları bulunmaktadır. "5 Rumeli Türküsü" Şan-Piyano Düzenlemeleri
Pan Yayıncılık tarafından basılmıştır.
Metin Ülkü Pera Piyano Yarışması’nda, Edirne Rotary Kulüp Piyano
Yarışması’nda, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Ulusal Piyano
Yarışması’nda jüri üyeliği görevinde bulunmuştur. Ecume (Fransa) ve
Akdeniz Gençlik Orkestrası’nın (Fransa) davetleri üzerine Türkiye’de
Müzik Eğitimi konulu seminer vermiş ve ustalık sınıfı hocalığı yapmıştır.


Bilet fiyatları yetişkin 50 TL öğrenci 40 TL’dir. Biletler Arsu Akademi vewww.biletix.com ‘dan temin edilebiliyor. Etkinlik hakkında detaylı bilgi için Arsu Sahneye (216) 336 70 40’ dan ulaşabilirsiniz.




IŞILSU COŞKUNER PİYANO RESİTALİ

(ÜCRETSİZ ETKİNLİK)

2001 doğumlu genç yetenek Işılsu Coşkuner piyano eğitimine altı yaşında Aytaç Rızaguliyeva ile başladı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda aldığı eğitimi kendi isteği ile bırakan Işılsu Coşkuner, Ali Darmar ve Ayşegül Sarıca ile çalışmalarına devam etti. Almanya/Düsseldorf'ta Robert Schumann Musikhochschule'de Junior bölümüne kabul edilerek iki sene boyunca Prof. Barbara Szczepanska ile yoluna devam eden Işılsu, 2017 yılından beri Prof. Gülnara Aziz ile piyano çalışmalarını sürdürüyor. Halen İstanbul Erkek Lisesi'nde eğitimini sürdüren genç yetenek piyanonun duayenlerinden Gülsin Onay, Hüseyin Sermet, Prof. Dominique Merlet, Prof. George Kern ve Prof. Andreas Weber'in ustalık sınıflarına da katılmış. İlk ödülünü 13 yaşındayken Pera Uluslararası Piyano Yarışması'nda alan üçüncülüğe layık görülerek almaya başlayan alan Işılsu Coşkuner , 14 yaşında Almanya/Meiningen'deki Uluslararası Hans von Bülow Piyano Yarışması'nda yine üçüncü olmuştur. Resitalinde Johann Sebastian Bach, Ludwig Van Beethoven, Frederic Chopin eserlerini seslendirecek olan Işılsu Coşkuner’in konseri ücretisiz olup, rezarvasyon ve detaylı bilgi için Arsu Güzel Sanatlar Akademisi (216) 336 70 40’ den ulaşabilirsiniz.








TRİO TRUKUVAZ

Trio Turkuvaz grubu romantik dönem bestecilerin eserleriyle 30 Mart Cuma 18.00’de Arsu Sahne Bahar Konserleri kapsamında klasik müzikseverler ile buluşuyor.
Aynı konservatuvar yıllarını paylaşan, birlikte orkestra ve oda müziği konserleri veren Trio Turkuvaz, flütte Ayla Emanet, kemanda Mehmet Yasemin ve piyanoda İnci Yakar Birol Geç Romantik Dönem Bestecileri ile romantizmden modern döneme geçiş temalı ara bir döneme dikkat çeken repertuvarlarıyla klasik müzik severlerin karşısına çıkıyor. Konser programında M. Bonis, J.Ibert, F. Doppler, C. Chaminade, S. Rachmaninoff, N. Rota'nın eserlerini seslendirecek olan Trio Turkuvaz üyelerinden Mehmet Yasemin Mimar Sinan Üniversitesi öğretim üyesi, İnci Yakar Birol Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ nda doçent, Ayla Emanet ise Almanya’nın Nordrhein-Westfalen eyaletindeki birçok farklı okulda flüt öğretmenliği ve orkestra müzisyeni olarak çalışmalarına devam ediyor. Bilet fiyatları yetişkin 40 TL öğrenci 30 TL’dir. Biletler Arsu Akademi ve www.biletix.com ‘dan temin edilebiliyor. Etkinlik hakkında detaylı bilgi için Arsu Güzel Sanatlar Akademisi (216) 336 70 40’ dan ulaşabilirsiniz.










TRAKYA ÜNİVERSİTESİ CAZ KONSERİ

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyeleri ARSU Sahne’de verecekleri konserde, Claude Bolling’in klasik batı müziği ve caz müzik tınılarını bir araya getirdiği, yedi bölümden oluşan ‘Flüt ve Caz Piyano Üçlüsü İçin Suit’ini seslendirecekler. 24 Mart Cumartesi 18:00’de gerçekleşecek olan konserde flütte Yrd. Doç. Çisem Önver Zafer, kontrabasta Öğretim Üyesi Sela Can Dökmeci, piyanoda Öğretim Üyesi Gizem Alkan ve davulda Balkan Senfoni Orkestrası Koordinatörü Adnan Sever yer alıyor. Fransız caz piyanisti ve bestecisi Claude Bolling'in klasik batı müziği ve caz müzik tınılarını bir araya getirdiği bir eser olan ve “Barok & Blue, Sentimental, Javanaise, Fugace, Irlandais, Versatile, Veloce” isimlerini taşıyan, yedi bölümden oluşan bu süitte sanatçılar sanatseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dinleyicilere baroktan esintiler sunmanın yanı sıra hem hüzünlü hem hareketli ve eğlenceli dakikalar vadeden grubun konser biletleri Arsu Akademi ve www.biletix.com ‘dan temin edilebiliyor. Bilet fiyatları yetişkin 30 TL, öğrenci 20 TL’dir. Etkinlik hakkında detaylı bilgi için Arsu Güzel Sanatlar Akademisi (216) 336 70 40’ dan ulaşabilirsiniz.