19 Mart 2018 Pazartesi



   TRES ENSEMBLE



Tres Ensemble; konservatuarda müzik eğitimi almış, yaşamlarını halen klasik müzik sanatçısı olarak devam ettirmekte olan mezzosoprano Lerna Baloğlu Akbulut, gitarist Haluk Onat Akbulut ve piyanist Işıl Giray tarafından İstanbul'da kurulmuştur.
Alanlarında başarılı bu üç genç sanatçının kurduğu Tres Ensemble, klasik müzik eserlerinin; şan,piyano ve gitar üçlüsü olarak kendi uyarlamalarıyla bir araya getirildiği Türkiye'deki ilk grup olma özelliğini taşımakla birlikte, verdikleri konserlerle kısa zamanda klasik müziğin aranan gruplarından biri oldu.
Konser repertuarlarında solo enstrüman, vocal ve oda müziği eserlerini kendilerine has bir yorumla seslendiren grup, çeşitli konser konseptleri ile kendi çalışmalarını sergilemektedir.

Tres Ensemble’dan “Seçkiler” Projesi
Tres Ensemble bu kez “Seçkiler” projesi ile karşınızda. Klasik müziğin en tanınmış ve sevilen eserlerinden seçkiler sunan grubun repertuarında, ağırlıklı olarak romantik dönem bestecileri bulunmaktadır. Türk ezgilerinden seçkileri kendi yorumlarıyla seyirciye buluşturulduğu konserde, kimi zaman romantik, kimi zaman neşeli ezgilerin yer aldığı eserler; solo, duo ve trio şeklinde yorumlanacaktır.

Bilet fiyatları yetişkin 30 TL öğrenci 20 TL’dir. Biletler Arsu Akademi vewww.biletix.com ‘dan temin edilebiliyor. Etkinlik hakkında detaylı bilgi için Arsu Güzel Sanatlar Akademisi (216) 336 70 40’ dan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder