13 Mart 2017 Pazartesi

ARSU SAHNE BAHAR KONSERLERİ VİYOLONSEL TRİO


ARSU Sahne’de Bahar Konserleri Şevval Yıldırım, İlayda Aydın, Şule Berna Kontaş’tan oluşanViolonsel Trio ile devam ediyor.

Halen Prof. Sevil Gökdağ ile öğrenimlerini sürdüren genç yetenekler Şevval Yıldırım, İlayda Aydın ve Şule Berna Kontaş 18 Mart Cumartesi Arsu Sahne’de izleyicilerine insan sesine en yakın ses olarak kalbimize taht kuran violonsel repertuvarından seçkin eserler seslendirecekler. 
Genç yeteneklerin sergileyeceği viyolonsel konseri programında J.S. Bach,
Ludwing van Beethoven ve Peter Ilyiç Çaykovski’nin eserleri yer alacak.

2013’te İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Senfoni Orkestrası ile Almanya'nın Bonn şehrinde gerçekleşen Beethoven Festivali'nde, 2015’de ''Alman-Türk Barış ve Anlayış Projesi'' adı altında Almanya'nın Konstanz bölgesindeki konserlerde yer alan Şevval Yıldırım Henrik Brendstrup, Peter Brunt, Erkki Lahesmaa ile viyolonsel ve oda müziği ustalık sınıflarında aktif olarak bulundu.

2014’de Bulgaristan'ın Dobrich şehrinde düzenlenen 18.Genç Müzisyenler Viyolonsel Yarışması'nda ikinci kategori ikincilik ödülünü kazanana İlayda Aydın 2015’de AkSanat'ın düzenlediği Genç Yetenekler Konserinde, Almanya'nın Konstanz şehrinde oda müziği ve solo konserinde ve 2016’da İstanbul Woodwind Festival kapsamında oda müziği konserleri verdi.



Ücretsiz etkinlik hakkında detaylı bilgi  için Arsu Güzel Sanatlar Akademisi (216) 336 70 40 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.Etkinliğin ücretsiz olması nedeniyle rezervasyon yaptırmanız önemle rica olunur.