19 Mart 2018 Pazartesi






NAZ İREM TÜRKMEN KEMAN RESİTALİ


(ÜCRETSİZ ETKİNLİK)


Naz İrem TÜRKMEN 14 Temmuz 2006 yılında Istanbul da doğdu. Keman eğitimine Istanbul Devlet Konservatuarında 7 yaşındayken Aslı Erdal ile başladı.
Istanbul Klasik Keyifler, Istanbul PERA Müzik Festivali, Bursa Müzik Festivali, Avusturya’da bulunan Zell an der Pram müzik merkezi, BILSEM, Dusseldorf Palais Wittgenstein, Ankara Mozarthaus, Salzburg Mozarteum da konser verdi. Varna da Mincho Minchev ile yaptığı master class sonunda, Varna da konser vermek üzere davet aldı. 
Kazandığı Yarışmalar:
- 2016 yılında Sırbistan Müzik Pedagogları tarafından düzenlenen Uluslararası Internet Music Yarışması’ nda 1. lik ödülü aldı.
- 2016 yılında Salzburg da Grand Prize Virtuose Yarışması’ nda 1. lik ödülü aldı.
- 2016 yılında 14. Uluslararası Bağımsız Müzik Yarışması "Individualis" 'te keman dalında Ukrayna’ da 1. lik ödülü aldı.
- 2017 Nisan ayında Almanya da Anton Rubinstein keman yarışmasında en iyi Barok sonat yorumu ödülünü aldı. 
- 2017 yılında Bulgaristan Haskova da düzenlenmiş 42. Nedjalka Simeonava keman yarışmasında 2. oldu. 
- 2017 yılında Belçika da düzenlenmiş International Arthur Grumiaux Competition keman yarışmasında 3. oldu. 
- 2017 de Bulgaristan Albena da düzenlenen V. Uluslararası “Heirs of Orpheues” Müzik yarışmasında 1. oldu. 
- İş Sanat Parlayan Yıldızlar seçmelerinde başarılı olarak, Parlayan Yıldızlar serisinde konser vermek üzere davet aldı.
Dania Kainova, Mincho Minchev, Yossif Radionov, Kirill Troussev ile kurs çalışmaları yaptı.
Naz İrem TÜRKMEN Istanbul Devlet Konservatuarında Prof. Dr. Ceyda Uzgören ile eğitimine devam etmektedir. Aynı zamanda Istanbul Bilim ve Sanat Merkezi müzik bölümü öğrencisidir.


Konser ücretisiz olup, rezarvasyon ve detaylı bilgi için Arsu Güzel Sanatlar Akademisi (216) 336 70 40’ den ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder