20 Ocak 2016 Çarşamba

Toros Can 

ARSU SAHNE Bahar Konserleri ve Etkinlikleri 
2016 sezonu 19 Mart Cumartesi saat 18:00 'da
değerli piyanist
TOROS CAN'ın
Arsu Sahne salonunda vereceği resital ve söyleşisi ile başlıyor. 

ARSU SAHNE Bahar Konserleri 2016 sezonunda yer almak isteyen değerli müzisyenlerimizin bilgi@arsuguzelsanatlar.com adresine başvurmalarını rica ederiz.


ARSU Sahne Bahar Konserlerine 19 Mart’ta bir çok sayıda değerli ödülün sahibi Virtüöz Toros Can İle Başlıyor.

Yurtdışındaki başarılarıyla ününü Türkiye sınırlarının ötesine taşımış olan Toros Can 19 Mart Cumartesi 18.00’de ARSU Sahne’de klasik müzik severler ile buluşuyor. Uluslararası müzik eleştirmenlerinden tam not alan bol ödüllü virtüöz Toros Can iki kez Diapason d’Or, Diapason-5, Le Monde de la Musique-CHOC, Telerama-ffff, Repertoire-9, Repertoire-10, Observateur-3, Piano le Magazine-Coup de Coeur ve Classica-5 gibi prestijli ödüller kazandı. Sanatçı, Salle Cortot, Théâtre du Châtelet, George Enescu Concert Athenaeum, Theater aan het Vrijhof, Cite de la Musique, Invalides ve St-Martin-in-The-Fields başta olmak üzere; Türkiye, Fransa, ABD, İngiltere, Hollanda, İtalya, Avusturya, Almanya, Singapur, Romanya, Kosova, Bulgaristan, İsviçre ve Gürcistan’ın birçok salonunda konserler verdi. İstanbul Müzik Festivali, Antalya Piyano Festivali, Münster Müzik Festivali, Holland Music Sessions, Saint-Riquier Müzik Festivali ve La Roque d'Antheron Piyano Festivali gibi festivallerde yer aldı. Konser biletleri www.biletix.com da ve sahne gişesinde satılıyor. Bilet fiyatları 30 TL ve 20 TL.

Geçtiğimiz sezon Ivan Yanakov, Eun Young Kim, Jerfi Aji, Mert Yeşilmenderes, Güray Başol, Burak Çebi, Emrah Nalbant, Elfida Su Turan, Kaan Baysal gibi birbirinden genç ve değerli müzisyenlere fırsatlar sunan ARSU Sahne, içinde bulunduğumuz sanat sezonunda da yeni konserlere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Hem yurt dışından hem de yurt içinden taleplerin kabul edildiği, genç yeteneklerin yoğun ilgi gösterdiği ARSU Sahne Bahar Konserleri’ne başvurular başladı. ARSU Sahne, Mart 2016’da başlayıp Nisan 2016’ya kadar devam edecek olan konserlerde başta keman ve piyano resitalleri olmak üzere geniş bir yelpazede sanatçılara kapılarını açıyor.

Konserlere katılım ile ilgili detaylı bilgi için bilgi@arsuguzelsanatlar.com a mail atabilir ve 0216 336 70 40’ı arayabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder